Undavallen, Stan 101451 94 Uddevalla
E-postkansliet@herrestadsaif.se

Länsförsäkringar förlänger som premiumpartner

2022-04-04

Vi fortsätter att presentera vår laguppställning för 2022 när det gäller sponsorer och samarbetspartners.

Idag är vi glada att kunna presentera en förlängning med Länsförsäkringar som är en av våra viktiga premiumpartners:

Vi är väldigt glada att vi kan förlänga vårt samarbete med HAIF. Det är en förening som engagerar och involverar väldigt många barn och ungdomar.Vi på Länsförsäkringar tror att det är genom våra barn vi skapar ett hållbart samhälle.Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän grundades 1845 och är ett av 23 självständiga bolag i länsförsäkringsgruppen.Vi ägs av våra kunder och erbjuder alla typer av person- och sakförsäkringar samt bank- och fondtjänster.

VILL DU BLI MEDLEM?