Undavallen, Stan 101451 94 Uddevalla
E-postkansliet@herrestadsaif.se

Välkommen tillbaka Julia Bie Karlsson

2023-01-06

Det är med stolthet och glädje vi idag kan presentera ytterligare ett nyförvärv till vår spelartrupp. Julia Bie Karlsson har valt att skriva på för Herrestads AIF och kommer spela för oss i den svartvita tröjan!

Julia är 21 år och är alltså äntligen tillbaka i HAIF efter att ha representerat Ljungskile i div 1 de senaste säsongerna. Bie Karlsson är fotbollsfostrad i Haif och var en nyckelspelare i vårt damlag innan hon tog klivet över till LSK till säsongen 2020. Julia är en stark mittfältsmotor med bra teknik och speluppfattning.

-Först och främst otroligt kul att Julia valde att komma hem till HAIF igen. Hon är en mycket spelskicklig spelare som både kan användas offensivt och defensivt på det centrala mittfältet. Ska bli jättekul att se Julia i den svartvita tröjan igen, kommenterar tränarstaben.

Varmt välkommen hem till Herrestads AIF, Julia Bie Karlsson!

VILL DU BLI MEDLEM?