Undavallen, Stan 101451 94 Uddevalla
E-postkansliet@herrestadsaif.se

Nu släpps biljetterna till mötet mot Oddevold

2023-08-28

Tisdag 5 september kl 18.15 blir det DM-semifinal på Undavallen mellan Herrestads AIF och IK Oddevold. Redan nu släpps möjligheten att köpa förköp för att säkra din plats till årets publikmatch på Undavallen.

Vi har begränsat antal sittplatsbiljetter på Undavallen så därför släpper vi nu möjligheten att försäkra dig om en plats till detta intressanta möte. Vi räknar med att även kunna sätta upp extra ståplatsläktare för att alla ska kunna få plats denna kväll.

Alla HAIF-ungdomar till och med 17 år kommer att kunna gå in gratis – med HAIF-tröja på sig – och får en egen sektion på ena kortsidan mot gångvägen.

Länk till biljettförsäljningen hittar du här

VILL DU BLI MEDLEM?